Vad ska man tänka på för att vinna jackpot?

Vad ska man tänka på för att vinna jackpot? Det är frågan på alla drömmares läppar. Finns det någon taktik för att kamma hem storvinsten på en spelautomat eller är allt bara i Fru Fortunas händer? Ja, slotmaskiner är slumpbaserade, men det finns några sätt att spela på som är bra att veta om för dig som är sugen på jackpoten!

Maximera din insats

När du spelar på en slotmaskin som har en jackpot får du inte automatiskt chansen att vinna den. Faktum är att de flesta jackpot-chanser triggas av att du spelar på maximalt antal vinstlinjer, för högsta myntvärde och insats. Det innebär att varje runda du spelar blir dyrare, men du får samtidigt chans på en större vinst.

Jakten på progressiv jackpot

En progressiv jackpot har en betydligt större vinstpott än en vanlig jackpot, då alla som spelar på en spelautomat med progressiv jackpot är med och bidrar till den. Det innebär att den ständigt växer, och de största rekordsummorna genom tiderna har betalats ut från sådana slotmaskiner. Tänk bara på att om du spelar en slot med hög jackpot är också konkurrensen högre. Det gäller att hitta en balans!

Vad ska man tänka på för att vinna jackpot?

Högre insats för större vinst

Kort sagt krävs det alltså att du satsar mer för att vinna mer. Du måste maximera din insats vid varje snurr för att ha jackpot-chans och därför kan det bli en dyr historia. Se till så att du håller dig till en budget och att du spelar en slot med bra förutsättningar för att vinna. Glöm inte heller bort att den framför allt ska vara underhållande!